Project 1

' EEN THUIS IN BEGIJNENDIJK '


TOTAALRENOVATIE


Een woning met karakter...

Een woning uit de jaren '30 werd volledig getransformeerd naar een licht en

ruimtelijke thuis voor de bewoners.

Er werd enorm veel aandacht geschonken

aan de keuze van de kleuren en materialen

van de nieuwe ingrepen om zo de interactie

te kunnen aangaan met de originele statische woning.

Interieurstyling ism Design District.

BADKAMER ONTWERP


HOUT ° WIT ° ZWART

is de BASIS van dit ontwerp.

De originele badkamerspiegel werd geïntegreerd in het ontwerp.

KEUKEN ONTWERP


HOUT ° WIT ° ZWART

is de BASIS van dit ontwerp.

De metrotegels zorgen voor een knipoog

naar het verleden.

GEEL werd gekozen als basiskleur omdat

de ruimte naar het Oosten gericht is.

Elke ochtend straalt de zon op de tafel binnen...

een heerlijk warm gevoel!